2020 TOKİ indirim kampanyasına nasıl katılınır? TOKİ ödeme indirimi ne kadar? Ne zaman?

2020 TOKİ indirim kampanyasına nasıl katılınır? TOKİ ödeme indirimi ne kadar? Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ borçları olan vatandaşlara yönelik TOKİ indirimden nasıl faydalanacağını açıkladı. İşte detaylar..

TOKİ indirim kampanyasına nasıl katılınır? 2020 TOKİ ödeme indirimi ne kadar? Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum açıkladı.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 202

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlara, borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacağını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum açıkladı: TOKİ'ye borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacak


TOKİ ÖDEME İNDİRİMİ NE KADAR?


21 Ekim'de başlayacak kampanyamız 19 Kasım'a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları yarın TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun."

2020 TOKİ indirim kampanyasına nasıl katılınır? TOKİ ödeme indirimi ne kadar? Ne zaman? ile ilgili etiketler TOKİ İndirim toki ödeme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.