2020 NBA şampiyonu kim oldu?

2020 NBA şampiyonu kim oldu? sorusunun cevabı merak ediliyor. NBA final serisi 5. maçında Miami Heat karşısında 3-1 üstün durumda olan Los Angeles Lakers bu maçı da kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

2020 NBA şampiyonu kim oldu? sorusunun yanıtı cevap buluyor. 10 Ekim 2020 Cumartesi gecesinde TSİ 04.00’da Miami Heat ile Los Angeles Lakers arasında oynanacak olan NBA final serisi 5. maçında belki de şampiyon oluyor.

2020 NBA ŞAMPİYONU KİM OLDU?

10 yılın ardından şampiyonluğa sadece tek bir adımı kalan Los Angeles Lakers, LeBron önderliğinde 17. şampiyonluğunu elde ederek Boston Celtics’le de kupa sayılarını eşitlemenin derdinde. LeBron, Miami, Cleveland’tan sonra Lakers’la da 3 farklı takımda 4. şampiyonluk yüzüğünü kazanmanın hesaplarını yapmakta.

ESPN Wide World Spor Kompleksi’nde oynanacak serinin 5. maçı bu gece TSİ 04:00'de başlayacak. Tüm dünyanın heyecanla takip edeceği karşılaşma S Sport ekranlarından canlı ayyınlanacak.

 

2020 NBA şampiyonu kim oldu? ile ilgili etiketler Los Angeles Lakers Miami Heat NBA 2020 NBA şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.