2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Her sene yaptığı çekilişle Porsche dağıtan Magnum bu yıl 2 Porsche birden veriyor. Peki, 2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Bu yıl iki talihle kişiye çekiliş ile Porsche verecek olan Magnum’un katılımı 30 Eylül’de son bulmuştu. 2020 Magnum Porsche çekilişi ile 2 kişi Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model otomobil kazanacak. Katılım sağlayanlar merak ediyor sonuçlar ne zaman açıklanacak?

2020 Magnum Porsche Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

Magnum Porsche çekilişi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11.00'da gerçekleştirilecek. Porsche kazanan talihliler 17 Ekim 2020 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde duyurulacak.

Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model Otomobil (birim piyasa değeri: 801.966,89 TL) ikramiyesi kazanacak. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler, başvuru için en geç 04.11.2020; yedek talihliler ise, en geç 19.11.2020 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr'ye veya U2 Tanıtım'ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.

2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır.

Türkiye'de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı da zorunludur. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir.

2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler Magnum porsche çekilişi 2020 Magnum Porsche Çekilişi 2 Porsche ne zaman açıklanacak çekiliş ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.