2 yıllık 4 yıllık üniversite boş kontenjanlar listesi 2020

2 yıllık 4 yıllık üniversite boş kontenjanlar listesi! YKS sonuçlarının açıklanması sonrasında 4 yıllık ve 2 yıllık üniversitelerin taban puanları yeniden gündeme gelecek. Öğrenciler YKS tercihlerinde lisans ve önlisans üniversiteleri arasından kendilerine en uygun olanı seçecek. İşte 4 yıllık 2 yıllık üniversite taban puanları ve boş kontenjanlar...

2020 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasına az bir zaman kala 2020 ÖSYM Üniversite taban puanları, başarı sıralamaları, boş kontenjanlar merak konusu oldu. Öğrenciler önlisans ve lisans üniversitelerin taban puanlarını araştırmakta.

Milyonlarca öğrenci YKS sınav sonuçlarının açıklanmasına az bir zaman kala 2020 üniversite boş kontenjanlar, başarı sıralamaları, taban puanları ile önlisans ve lisans üniversitelere girmek adına başarı sıralamalarını da beklemekte. 2020 Üniversite taban puanları açıklandı mı?

2020 ÜNİVERSİTE ÖNLİSANS LİSANS TABAN PUANLARI

ÖSYM tarafından kısa bir zamanda 2020 Üniversite taban puanlarını açıklayacak. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından hemen sonra kısa bir zaman dilimi içerisinde önlisans ve lisans üniversite taban puanlarının yayınlanması beklenmekte.

YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından adayların üniversite ve meslek tercihlerini yaparken daha bilinçli karar vermesini sağlamak amacı doğrultusunda geliştirilen "YÖK Atlas"a "Meslek" ve "Tercih" listesi modülleri eklendi. Adaylara adeta dijital kariyer rehberliği hizmeti sunan ve önlisans ve lisans seviyesindeki olası tüm tercihler ile ilgili tablolara erişim imkanı sağlayan modüllere bugünden itibaren http://yokatlas.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.

YKS KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNLİSANS TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

LİSANS TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2 yıllık 4 yıllık üniversite boş kontenjanlar listesi 2020 ile ilgili etiketler ÖSYM YKS Lisans Üniversite taban puanları Üniversite tavan puanları önlisans
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.