2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak

2020 yılı 1000 lira 'Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek' sorunun cevabı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala emekli vatandaşlarımız 1000 lira bayram ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini merak eder oldular. Her iki bayram öncesinde emekli olan vatandaşlarımızın hesaplarına yatırılan 1000 lira bayram ikramiyesinin yakın bir zamanda hesaplarda olacağı vurgusu yapıldı.

Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken 2020 Kurban Bayramı 1000 lira emekli ikramiyelerinin daha öncesinde Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi koronavirüs önlemleri kapsamında hesaplara otomatik olarak yatırılması bekleniyor. 2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek?

2020 Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

2020 senesinde Kurban Bayramı, 31 Temmuz tarihinde başlayacak ve 3 Ağustos’ta sona erecek. Piyasalarda yeniden canlanma yaşanması ve vatandaşlarımızın kurban ihtiyaçlarını daha önceden gidermeleri adına arefe gününden hemen önce Kurban Bayramı 1000 lira emekli ikramiyelerinin ödenmesi beklenmekte.

Herhangi bir değişiklik olmaması halinde Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin en geç 27 ila 30 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılmasının beklendiği ifade edildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk daha önceden yaptığı açıklamasında emekli bayram ikramiyelerinin zamlanması hakkında Hazine ve Maliye Bakanlığı ile gereken tüm çalışmaların yapıldığını kaydetmişti.

2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak ile ilgili etiketler 2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.