2020 İSMEK kursları ne zaman başlayacak?

İBB bünyesinde olan 2020 İSMEK kurslarının ne zaman başlayacağı belli oldu.

Koronavirüs salgınından dolayı kapanan İSMEK kurslarının yeniden başlayacağı belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları olarak adlandırılan İSMEK kurslarının ne zaman başlayacağını vatandaşlar merak etmeye başladı.

Şubat ayında ortaya çıkan Koronavirüs salgınından dolayı geçici olarak kapatılan İSMEK kursları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanmakta. Kısa zaman içerisinde İSMEK kurslarının yeniden başlayacağı ifade edildi.

2020 İSMEK KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İBB tarafından İSMEK kursiyerlerine gönderilen mesajlarda derslerin yeniden başlayacağı resmen duyuruldu. Gönderilen mesajlarda İSMEK kurslarının 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü başlayacağı ifade edildi.

2020 İSMEK kursları ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler İSMEK kurs
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.