2020 emekli zam ve ikramiyeleri hangi tarihlerde yatacak?

2020 emekli zam ve ikramiyeleri hangi tarihlerde yatacak? Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi için müjdeli haber geçtiğimiz günlerde verilmişti. Emekli vatandaşlar ise bayram ikramiyelerinin ne zaman verileceğini ve miktarını merak etmeye başladı. Peki emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İşte yapılan resmi açıklamalar..

2020 emekli zam ve ikramiyeleri hangi tarihlerde yatacak? Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği emekli ikramiyeleri ile ilgili resmi açıklamalar gelmeye devam ediyor. Emeklilerin 2020 Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ne zaman verileceği ve ücretin ne kadar olacağı belli oldu. Emekli Ramazan Bayramı ikramiyeleri hakkında yapılan son açıklamaları ve merak edilen tüm soruların yanıtlarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? 2020 Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek?


OTOMATİK PROMOSYON

Emeklilerin kazançlarından biri de promosyon. Milyonlarca emekli ikinci promosyonunu aldı ya da almak üzere. Promosyonda taban tutarların zamlanması ve bankaların kampanyalarla tutarı daha da artırmasının ardından, pek çok emekli yeni ödeme için 3 yıllık taahhhüt süresinin dolmasını bekliyor.

Taahhüdü dolanın hesabına, yeni taahhüt vermesi beklenmeksizin otomatik olarak promosyonu yatırılacak. Maaşını başka bankaya taşımayı planlayan, istediği zaman bunu yapabilecek. Eğer promosyon almışsa kalan dönemin tutarını iade etmesi yetecek.

Emekliye 5'li kazanç! 2020 emekli zam ve ikramiyeleri hangi ...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

SSK’lılar 7-10 Nisan tarihleri arasında, Bağ-Kur’lular ve Emekli Sandığı emeklileri de 11 Nisan’da bayram ikramiyesi alacak.

Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram ikramiyesi ödemelerini öne çektiklerini hatırlatan Bakan Selçuk; “Buna göre ikramiyeler 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre;

17, 18, 19 olanlar için 7 Nisan, 20, 21, 22 olanlar için 8 Nisan, 23, 24 olanlar için 9 Nisan, 25, 26 olanlar için 10 Nisan’da, 4b (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan’da ödenecek.” dedi.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri 2020 yılı itibarıyla 1.000 TL (Bin TL) olarak belirlendi.

2020 emekli zam ve ikramiyeleri hangi tarihlerde yatacak? ile ilgili etiketler emeklilik emekli bayram ikramiyesi bayram ikramiyesi emekli bayram ikramiyesi ne kadar bayram ikramiyesi ne zaman yatacak malmiye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.