2020 EKPSS sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman başlayacak?

KPSS lisans sınavından sonra EKPSS sınav tarihi de araştırılmaya başlandı. Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı olan 2020 EKPSS sınav tarihi daha önceden koronavirüs salgınından etkilenmemek adına pandemi nedeni ile ileri bir zamana atılmıştı.

ÖSYM tarafından düzenlenen Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı olan EKPSS tarihi için adaylar araştırma yapmaya başladı. ÖSYM’nin koronavirüs salgının önlemek adına ileri bir zamana ertelediği EKPSS sınavı için başvuru tarihleri de netlik kazandı.

2020 EKPSS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı olan 2020 EKPSS sınavı 11 Ekim tarihinde yapılacak ve sonuçlar da 12 Kasım tarihinde açıklanacak.

2020 EKPSS BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2020 EKPSS kura başvuruları 13-26 Ekim 2020; geç başvuru ise 10-11 Kasım 2020 tarihinde başlayacak.

2020 EKPSS sınavı ne zaman? Başvurular ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler EKPSS Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.