2020 E okul giriş ekranı! | e okula nereden girilir?

2020 E okul giriş ekranı! E okul giriş ekranına nereden erişim sağlanacağı ise merak konusu. e okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nden hem öğrenciler hem de veliler birçok detayı öğrenebiliyor. İşte E okul giriş ekranı!

2020 E okul giriş ekranı! E okul sayfasında öğrenciler yazılı notları ve devamsızlık bilgilerini görebiliyorlar. Veliler de öğrencilerin durumları ile ilgili bilgi sahibi oluyorlar.İşte E okul giriş ekranı! Merak edilen detaylar haberimizde...

E-Okul VBS giriş için için e-okul.meb.gov.tr resmi internet sitesine girilmelidir. Sitede iki farklı bölüm yer almaktadır. Bunlardan birisi ''e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi'' diğeri ise ''Veli Bilgilendirme Sistemi''dir. Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden öğretmenler, okul idaresi tarafından kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparlar. Öğrenciye ait olan ders notları, sözlü notları, performans notları, proje notları vb. girişi yaparlar.

E OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ!

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ise öğrenciler ve veliler giriş yapmaktadır. Öğrenciye ait olan tüm ders notları buradan görülebilir. Sisteme giriş yapmak için öğrenciye ait olan okul numarası ve T.C. kimlik numarası girilir. Ekrandaki ilgili alana güvenlik kodunun doğru şekilde girilmesi ile sisteme giriş yapılır.

E-okul VBS sistemi üzerinden öğrencinin güncel devamsızlık bilgisi, merkezi sınav giriş belgesi, okul tarafından yapılan duyurular, merkezi sınav tercih sonuçları gibi bilgilere hızlı erişim sağlanabilir.

2020 E okul giriş ekranı! | e okula nereden girilir? ile ilgili etiketler 2020 e-Okul veli bilgilendirme sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.