2020 DGS sınav yorumları! DGS soruları zor muydu kolay mıydı?

2020 DGS sınav yorumları! DGS soruları zor muydu kolay mıydı? 2020 DGS sınavına giriş yapan adaylar sosyal medya üzerinden DGS yorumlarını paylaşıyor. Peki 2020 DGS sınavı nasıl geçti?

DGS sınavı 9 Ağustos tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. DGS sınavına katılım sağlayan adaylar, sosyal medya üzerinden sınav ile ilgili yorumlarını paylaşıyorlar. Üniversite eğitimlerini 2 yıldan 4 yıla tamamlamak isteyen adaylar DGS soruları zor muydu kolay mıydı nın yanıtını arıyor.

2020 DGS SORULARI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

DGS sınavından çıkan adaylar sınav yorumlarını paylaşıyor.

- #DGS2020 fazla kasmayın zaten sonuç belli

- Kazananlar hiç hata yapmayanlar değil asla vazgeçmeyenlerdir. #DGS2020

- Nişanlımı bekliyorum, şuan sınavda. Kendisi müdür yardımcısı ama hayalleri olan avukatlık için hukuk okumak istiyor, çok emek verdi, çok çalıştı. umarım bugün emeklerinin karşılığını alacaksın bitanem sana inanıyorum,dualarım seninle#DGS2020

- Yine bir sınav yine değişmeyen manzaralar #DGS2020

- İki yıldır dışarıda beklemenin keyfi nereye kadar sürecek bilmiyorum ama sınav hevesi gelene kadar devamke #DGS2020

 

2020 DGS sınav yorumları! DGS soruları zor muydu kolay mıydı? ile ilgili etiketler DGS sınav yorumları dgs DGS 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.