2020 Black Friday ne zaman başlıyor? Kara Cuma indirimleri Kasım ayında hangi gün?

2020 Black Friday ne zaman? Efsane Kara Cuma olarak da bilinen 2020 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Alış veriş tutkunları için süper indirimlerin yer aldığı Efsane Kara Cuma 2020 Black Friday indirimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Kara Cuma indirimleri hangi ay, hangi gün? İşte detaylar..

2020 Black Friday ne zaman? Büyük alış veriş siteleri ile markalar tarafından başlatılacak olan Efsane Kara Cuma indirimleri için vatandaşlar geri sayıma başladı. ABD’de de ortaya çıktıktan sonra ülkemizde de oldukça yaygınlaşan Black Friday için günler öncesinde hem internet üzerinden hem de mağaza önlerin de uzun kuyruklar dikkat çekmekte. Giyim, kozmetik, teknoloji, ayakkabı ve teknolojik ürünlerdeki süper indirimler için kıyasıya süren rekabet Kara Cuma gününde zirve yapmakta. Peki, Kara Cuma indirimleri hangi ay, hangi gün?

EFSANE KARA CUMA 2020 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alış veriş tutkunları tarafından büyük bir merakla beklenen Efsane Cuma indirimleri Ekim ayının içerisinde olduğumuz şu günler merak konusu oldu. Her yıl milyonlarca vatandaşın sabırla beklediği ve Efsane Kara Cuma olarak da bilinen Black Friday indirimleri bu yıl 27 Kasım 2020 tarihinde başlıyor.

2020 Black Friday ne zaman başlıyor? Kara Cuma indirimleri Kasım ayında hangi gün?

BLACK FRİDAY NEDİR?

1932‘den bu yana yılbaşı alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen ‘Black Friday’, önce ABD’de başladı. Daha sonra Kanada ve İngiltere’nin ardından tüm dünyaya yayılan alışveriş festivalinde indirim oranları bazen yüzde 90’ların üzerine çıkabiliyor. Cuma’ya özel ABD’de mağazalar kapılarını saat 05:00’te açıyor, geç saatlere kadar açık tutuyorlar. E-ticaret şirketlerinin perakende sektöründe söz sahibi olmasıyla Black Friday satışları da internet üzerine taşındı.

BLACK FRİDAY NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Kara Cuma terimi, şimdi olduğundan daha farklı bir anlama sahipti. History.com’a göre, 1800’lerin sonlarında terimin ilk kaydedilen kullanımı finansal krizlere uygulandı.

Hikaye devam ederken, yatırımcılar Jay Gould ve Jim Fisk birlikte olabildiğince çok altın almak için birlikte çalıştılar, böylece fiyatı yükseltip inanılmaz karlarla satabildiler. 24 Eylül 1869'da, arsa çözüldü ve altın fiyatını ve borsa serbest düşüşe yol açtı.

2020 Black Friday ne zaman başlıyor? Kara Cuma indirimleri Kasım ayında hangi gün? ile ilgili etiketler Black Friday 2020 kara cuma 2020 Black Friday Efsane Kara Cuma Kara Cuma indirimleri black friday indirimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.