2020 Bitki Koruma Ürünleri Bayilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 Bitki Koruma Ürünleri Bayilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Geçtiğmiz Cumartesi günü gerçekleşen Bitki Koruma Ürünleri Bayilik sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Sizler için araştırdık. 2020 Bitki Koruma Ürünleri Bayilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Bitki Koruma Ürünleri Bayilik Sınavı sonuçlarının şimdiden ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 17 Ekim Cumartesi yapılan sınava binlerce kişi katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik' kapsamında Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi tarafından 11 Nisan 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı, sınavın tek merkezde ve yoğun katılımlı bir sınav olması ve ülke genelinde Covid-19 virüsü için alınan tedbirler nedeniyle tarafların karşılıklı onayıyla ileri bir tarihe ertelenmişti.

BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİLİK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ankara, İzmir ve İstanbul illerinde yapılan sınavın sonuçları 16 Kasım 2020 tarihinde açıklanacak.

2020 Bitki Koruma Ürünleri Bayilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki ürünleri koruma sınavı sonuçları açıklandı mı? ne zaman açıklanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.