2020 BİLSEM 1,2,3. sınıf grup tarama taban puanları! BİLSEM grup tarama nedir?

2020 BİLSEM 1,2,3. sınıf grup tarama taban puanları belli oldu mu? 2020 BİLSEM sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında dikkatler 1,2,3. sınıf grup tarama taban puanlarında olacak. Peki, BİLSEM grup tarama nedir? Detaylar haberimizde.

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) sınav sonuçları 14 Ekim 2020 Çarşamba gününde MEB tarafından açıklanacak. Sınav sonuçlarının hemen ardından ise aileler ve öğrenciler BİLSEM grup tarama taban puanlarına bakacak. Peki, BİLSEM grup tarama nedir?

Yetenekli öğrencilere eğitim verilen BİLSEM sınavı için sonuç sorgulama ekranı merakla bekleniyor. Yaşıtlarına göre daha hızlı öğrenen ve yaratıcılık, liderlik kapasitesine sahip olan öğrencilerin eğitileceği BİLSEM sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden 14 Ekim Çarşamba gününde erişime açılacak.

2020 BİLSEM 1,2,3. SINIF GRUP TARAMA TABAN PAUNLARI

Yetenek alanlarına ve 1,2,3. sınıf düzeylerine göre bireysel incelemeye hak kazanan öğrenciler için belirlenen taban puanlar aşağıda belirtilmiştir.

2020 BİLSEM 1,2,3. sınıf grup tarama taban puanları! BİLSEM grup tarama nedir? ile ilgili etiketler bilsem BİLSEM grup tarama
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.