Bakan Selçuk'tan ASDEP açıklaması!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgilendirme yaptı. Peki, 2020 ASDEP alım sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu.

Son dakika gelen haberler doğrultusunda Zehra Zümrüt Selçuk, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) alım sonuçları hakkında bir açıklamada bulundu. Bakan Selçuk, bakanlık olarak tüm vatandaşları koruma altına almaya çalıştıklarını kaydederek bunun için ellerinden geleni yaptıklarını ve ASDEP alım sonuçları hakkında da son değerlendirmeleri yaptıklarını kaydetti.

2020 ASDEP ALIM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bakan Selçuk, ASDEP konusundaki açıklamasında, kriterleri belirlediklerini, hanelerin hangilerinin dönemsel ihtiyaç anlamında ihtiyaçlarının olup olmadığına karar verdiklerini söyledi. Sürecin halen devam ettiğini kaydeden Selçuk, her hafta ödemelerin yapıldığını, başvuruların değerlendirildiğini, sosyal medyaya olan ihtiyaç sahiplerinin de tarandığını hatırlatarak ASDEP alım sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanacağını ifade etti.

Bakan Selçuk'tan ASDEP açıklaması! ile ilgili etiketler Aile Sosyal Destek Programı ASDEP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.