2020 Aralık Burs Kredi ödemeleri başladı mı? Ne zaman başlayacak? Bakan açıkladı!

Aralık Burs kredi ödemeleri başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun son dakika açıklamasına göre Aralık 2020 Burs ve Kredi ödemelerinin başlayacağı tarihi açıkladı.

Aralık 2020 burs ve kredi ödemeleri başladı mı, kredi ve burs ödemeleri Aralık ayı ödemesi ne zaman sorularının yanıtı haberimizde.

ARALIK 2020 BURS VE KREDİ ÖDEMESİ NE ZAMAN?

Bakan Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.

Kasapoğlu, 6-10 Aralık tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını belirtti.

TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar 6 Aralık, "2" olanlar 7 Aralık, "4" olanlar 8 Aralık, "6" olanlar 9 Aralık, "8" olanlar ise 10 Aralık'ta ödemelerini alabilecek.

2020 Aralık Burs Kredi ödemeleri başladı mı? Ne zaman başlayacak? Bakan açıkladı! ile ilgili etiketler Burs ve Kredi aralık burs ve kredi ödemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.