2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor? Aralık 2020 hacamat takvimi

2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor? Aralık 2020 hacamat takvimini sizler için araştırdık. Birçok ünlünün de yaptırdığı hacamat günleri Aralık ayı için araştırılmaya başlandı. 2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor? Aralık 2020 hacamat takvimi

2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor? Aralık 2020 hacamat takvimi bu ay hacamat yaptırmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Dini açıdan yapılması uygun görülen hacamat günleri 2020 Aralık ayında hangü günler sizler için araştırdık. Peki, 2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor?

2020 Aralık (Rebîulâhir) ayında en etkili hacamat günleri;

Aralık 2020 hacamat günleri; 1, 3 ve 6 Aralık'tır.

2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor? Aralık 2020 hacamat takvimi

Hacamat ne demek?

Hacamat kelime anlamı olarak “emmek” demektir. Arapça bir kelime olan hacamatın diğer bir anlamı da “normal formuna getirmektir”

Hacamat hangi hastalıklara iyi gelir?

Hacamatın uygulandığı bir çok hastalık vardır. Hacamat, halsizlik, vücut ağrıları, gece körlüğü, alaca, baş ağrısı, diş, göz, kulak gibi hastalıklara iyi gelmektedir.

Hacamat nasıl yapılır?

Uygulama yapılacak deri öncelikle bir neşter yardımıyla çizilir. Ardından büyük bir ağzı olan bir bardak ya da şişe ile emme gücü oluşturulur ve şikayetçi olduğunuz bölgedeki kan alınır. Ülkemizde geleneksel olarak dönem dönem bir çok vatandaşın isteyerek ve memnun kalarak yaptırdığı bir tedavi yöntemidir.

2020 Aralık ayı hacamat günleri ne zamana denk geliyor? Aralık 2020 hacamat takvimi ile ilgili etiketler Hacamat günleri 2020 Aralık hacamat günü ne zaman hacamat takvimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.