2020 Altın Kelebek Ödülleri ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 2020 senesinde bir kez daha sahiplerini buluyor. İzleyenler 2020 Altın Kelebek Ödülleri yarışmasının ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu merak ediyor.

46 yıllık bir geçmişe sahip olan Altın Kelebek ödülleri bu yıl (2020) 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri olarak belirlendi. Ödülleri kazananlar bu sene ödülleri evlerine ya da ofislerine teslim edilecek. Altın Kelebek Ödülleri öncesi sürpriz videolar ve performanslar olacağı söylendi. 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

En prestijli ödül organizasyonu olarak anılan 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam ekranlara gelecek. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulacak. Koronavirüs nedeniyle ertelenen ödül töreni yeni döneme uygun konsepti ile geliyor. Televizyon ve müzik dünyasından en başarılı isimlerin ödüllendirildiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sürprizlerin olması bekleniyor. Yıl boyunca yetenekleri ve başarılarıyla ses getiren isimler ödül için aday olacak. Pantene Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı…

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAAT KAÇTA?

Sanat, müzik ve televizyon dünyasından sanatçıların yer aldığı ve en iyilerinin halk oylaması ile belirleneceği ayrıca jüri oylaması ile de ses getireceği bir tören olacak. Bu yıl tek fark ‘Altın Kelebek’ler sahiplerine elden teslim edilecek. 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 5 Temmuz Pazar günü saat 20.00'de ekranda olacak. 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorsanız işte yanıtı…

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ HANGİ KANALDA?

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam saat 20:00’da Kanal D ekranlarında olacak. “Yıldızı Parlayanlar” kategorisi adı altında bu yıl üç genç isim ödül alıyor. Onlar Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan olarak belirlendi.

KANAL D UYDU BİLGİLERİ

Kanal D Türksat 4A Frekans Ayarları:

Frekans: 11977 MHz
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Sembol oranı: 27500
FEC: 5/6
Modülasyon: DVB-S2, 8PSK

2020 Altın Kelebek Ödülleri ne zaman saat kaçta hangi kanalda? ile ilgili etiketler Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.