2020 Ağustos üniversiteler açılacak mı?

2020 Ağustos üniversiteler açılacak mı? YÖK'ten 2020-2021 eğitim öğretim yılında üniversitelerin ne zaman açılacağı konusunda bir açıklama beklenmekte. 2020 Üniversiteler ne zaman açılacak? İşte 2020 Üniversitelerin açılış tarihi...

2020 Ağustos üniversiteler açılacak mı? Öğrenciler üniversitelerin 2020 yılında ne zaman açılacağını merak eder oldular. YÖK’ten 2020-2021 eğitim öğretim yılında üniversitelerin açılıp açılmayacağı konusunda açıklama bekleniyor. 2020 Üniversiteler ne zaman açılacak?

Koronavirüs salgınından dolayı askıya alınan ve uzaktan online eğitim ile bu sürece devam edilen üniversitelerin ne zaman açılacağı öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde uzak eğitime devam edilen üniversitelerin 2020 yılında açılıp açılmayacağı öğrenciler tarafından merak konusu haline geldi.

ÜNİVERSİTELER AÇILACAK MI? ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Üniversitelerin 2020 yılında ne zaman açılacağı konusunda YÖK’ten gelecek açıklama bekleniyor. Normal şartlarda Eylül ayında açılması beklenen üniversiteler konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

2020 Ağustos üniversiteler açılacak mı? ile ilgili etiketler YÖK üniversite
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.