2019'un son polemiği Sayan ve Saymaz'dan!

2019'un son gününde sosyal medyaya Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'ın 'dedikodu kulübesi polemiği' damga vurdu.

Ağrı Belediyesi'nin şehirdeki Millet Bahçesi’ne “Dedikodu kulübesi” yaptırdığı iddia edildi.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz konuyla ilgili fotoğrafları paylaşıp mesaj yazınca, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da İsmail Saymaz’a yanıt verdi.

Saymaz mesajında, “Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, üç gün önce şehir merkezindeki Millet Bahçesi’ne ‘Dedikodu Kulübesi’ diktirdi. Vatandaşların tepkisi üzerine kulübe bugün muşambaya sarılıp kapatıldı” dedi.

Sayan da, “İsmail daha önce kişisel verileri deşifre ettiğin için alacağın cezanın öcünü almak için iftiraya başladın o kulube bir oyun merkezinden bize verilmiş belediyemizde zabıta kulubesi yapmak için oraya koymuş. Üzerindeki yazı fark edilince üzeri örtülmüş... Yargıda hesap vereceksin” diyerek cevap verdi.

İşte o tweetler:

2019'un son polemiği Sayan ve Saymaz'dan!

2019'un son polemiği Sayan ve Saymaz'dan! ile ilgili etiketler Ağrı İsmail Saymaz Savcı Sayan Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.