2019 Sınıf öğretmenliği taban puanı ve başarı sıralaması!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından YKS 2019 sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 2,5 milyondan fazla adayın katılmıştı. Sınıf öğretmenliği bölümü düşünen öğrenciler, sınıf öğretmenliği bölümünün taban puanlarını merak etmeye başladılar. YKS sınavına giren öğrenciler sınıf öğretmenliği taban puanlarını araştırmaya başladı. İşte sınıf öğretmenliği taban puanları 2019!

Yaklaşık 2 buçuk milyon öğrencinin girdiği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Sınıf öğretmenliği bölümünü isteyen üniversite adayı öğrenciler büyük bir merakla sınıf öğretmenliği taban puanlarını araştırmaya başladılar. İşte sınıf öğretmenliği taban puanları 2019!

 

Adaylar tercihlerini yaparken, kendi başarı sıralamalarının yanında istedikleri bölümün 2018’deki başarı sırasını da dikkate alacak. Bu yüzden adaylar 2018’de yerleşen adayları netlerini, başarı sıralamalarını ve üniversite taban puanlarını merak ediyor. Tercih döneminde adaylara yol gösteren tüm bu bilgiler internette merak ediliyor.

Son 4 yılın lisans programlarına yerleşenlerin puanları, başarı sıraları, YKS netleri, geldikleri liseler, geldikleri bölgeler gibi detaylar adayların tercih sürecine yön verecek.

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

YKS tercihleri 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacak. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olacak. Ayrıca YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandı ancak bu yayınlanan kılavuz ön bilgilendirme amacı taşıyor.


2018 YILI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sınıf Öğretmenliği programlarının ortalama netlerini görüntülemek için tıklayınız

2019 Sınıf öğretmenliği taban puanı ve başarı sıralaması! ile ilgili etiketler 2019 ÖSYM YKS
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.