2019 seçimleri öncesinde hazırlanan videoyu böyle manipüle ettiler! Hamza Dağ: 'Hukuki süreci başlatarak...'

Cumhurbaşkanlık seçimlerine aylar kala, kışkırtma ve manipülasyonlar hız kesmeden devam ediyor... Son olarak 2019 seçimleri öncesinde oy kullanacak kitleyi bilinçlendirmek için yapılan animasyon videosuna Arapça ses ve şarkı eklendi. Sosyal medya trolleri bu videoyu 'AK Parti oy kullanacak Suriyeler için animasyon videosu hazırladı' yalanıyla servis etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ bu algı operasyonuna tepki göstererek gereken işlemlerin yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aylar kala yeni algı operasyonları ve çarpıtmalar da her geçen gün sosyal medyada etkisini gösteriyor.

O VİDEO BÖYLE ÇARPITILDI

Son olarak Suriyelilere AK Parti'ye nasıl oy vereceğini gösterdiği iddia edilen bir animasyon film yayınlandı.

Sonradan dublaj ile Arapça müzik ve ses eklenen videoya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi.

Hamza Dağ'ın paylaşımı şu şekilde:

2019 seçimleri öncesi seçmenleri bilgilendirmek için yapılan Türkçe animasyona dublaj yapıp Arapça ses ekleyerek kamuoyunu yanıltıyor ve manipüle ediyorsunuz. Yalanlarla yaptığınız algının altında kalacaksınız. Hukuki süreci başlatarak konunun takipçisi olacağız.

2019 seçimleri öncesinde hazırlanan videoyu böyle manipüle ettiler! Hamza Dağ: 'Hukuki süreci başlatarak...'

2019 seçimleri öncesinde hazırlanan videoyu böyle manipüle ettiler! Hamza Dağ: 'Hukuki süreci başlatarak...' ile ilgili etiketler Hamza Dağ seçim video Arap animasyon
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.