2019 hemşirelik taban puanları ve başarı sıralaması!

Hemşirelik taban puanları ve başarı sıralaması 2019! YKS 2019 sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Üniversite adayı öğrenciler tercih yapacakları bölümlerin taban puanlarını ve başarı sıralamalarını araştırmaya başladı. Öğrencilerin tercih maratonu böylece başlamış oldu. Merak edilen bölümlerden biri ise hemşirelik. İşte hemşirelik taban puanları...

Hemşirelik taban puanları ve başarı sıralaması 2019! Lisans eğitimi almak isteyen öğrenciler YKS'ye girdiler. 2019 YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih sürecide başlayacak. Öğrenciler tercih yapacakları bölümlerin taban puanlarını ve başarı sıralamalarını merak ediyorlar. Öne çıkan bölümlerden biride hemşirelik oldu. İşte 2019 hemşirelik taban puanları!

2018 HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/ Hemşirelik Fakültesi/ Hemşirelik SAY 315,29087

ANKARA ÜNİVERSİTESİ /Hemşirelik Fakültesi /Hemşirelik SAY 343,21079

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ /Sağlık Bilimleri Fakültesi /Hemşirelik SAY 319,69626

2018 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Adaylar tercihlerini yaparken, kendi başarı sıralamalarının yanında istedikleri bölümün 2018’deki başarı sırasını da dikkate alacak. Bu yüzden adaylar 2018’de yerleşen adayları netlerini, başarı sıralamalarını ve üniversite taban puanlarını merak ediyor. Tercih döneminde adaylara yol gösteren tüm bu bilgiler internette merak ediliyor.

Son 4 yılın lisans programlarına yerleşenlerin puanları, başarı sıraları, YKS netleri, geldikleri liseler, geldikleri bölgeler gibi detaylar adayların tercih sürecine yön verecek.

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

YKS tercihleri 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacak. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olacak. Ayrıca YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandı ancak bu yayınlanan kılavuz ön bilgilendirme amacı taşıyor.

 

2019 hemşirelik taban puanları ve başarı sıralaması! ile ilgili etiketler 2019 ÖSYM YKS
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.