2019 Green Card çekiliş sonuçları!

Green card başvuru sonuçları öğren 2019? Green Card çekiliş sonuçlarının nereden, nasıl öğrenileceği ve sorgulama ekranı vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. İşte Green Card başvuru sonucu sorgulama 2019 ile ilgili bilgiler. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Green card başvuru sonuçları öğren 2019? Green Card çekiliş sonucu nasıl sorgulanacağı araştırılan konular arasında. soruları bugün açıklanması planlanan Green Card çekiliş sonuçlarının saatinin yaklaşmasıyla gündeme geldi. İşte Green card başvuru sonuçları öğren 2019? Green Card çekiliş sonucu nasıl sorgulanır? Ayrıntılar haberimizde...

2019 Green Card çekiliş sonuçları!

GREEN CARD ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Öğrenmenin tek yolu: ABD Göçmenlik Bürosu(Kentucky Consular Center(KCC)) web sitesinden Confirmation Number (Teyit Numarası) kullanarak kontrol etmektir.Green Card çekilişini kazanıp kazanamadığınızı öğrenmek için öncelikle ABD Göçmenlik Bürosu(Kentucky Consular Center(KCC)) web sitesi Green Card Çekiliş Sonuçları kontrol sayfasına girin.

GREEN CARD NEDİR?

Green Card, gerek devlet dairesi gerekse özel sektör olsun, istediğiniz yerde çalışma hakkını ve dilediğiniz kadar oturma izni verir. Green Card, oturumunuz ABD'de olduğu için dilediğiniz ülkeye vize problemi yaşamadan seyahat etmenizi kolaylaştırır.

Green Card sahibi olan herkes aynı zamanda kendi şirketini kurma hakkına sahiptir. Eğitimine devam etmek isteyenler ise devlet ve özel okullardan burs alabilir veya bu okullarda indirimli okuma fırsatını yakalar.

ABD, son beş yıl içerisinde kendisine 50 binden az göç veren ülkelerden gelen insanların sayısını artırmak ve Amerikan nüfüs ve kültürünü çeşitlendirmek amacı ile Green Card çekilişi düzenlemektedir.

Bu çekilişe ABD'ye hiç göç vermeyen ya da az göç veren ülke vatandaşları katılabilirler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu çekilişe katılabilirler. Çekilişle her yıl 50.000(50 bin) kişiye Green Card verilmektedir.

Çekiliş Amerikan Göçmenlik Bürosu tarafından düzenlenir, çekiliş sonuçlarının ABD Büyükelçilikleri ve Konsoloslukları dahil hiçbir kurum tarafından duyurusu yapılmamaktadır.

ABD Göçmenlik Dairesi(Kentucky Consular Center) başvuru sahiplerine hiçbir şekilde ne mektup, ne e-posta ne de başka bir yolla bildirim yapmamaktadır. O yüzden ABD Hükümeti'nden gelmiş gibi gönderilen dolandırıcılık e-postalarına itibar etmeyiniz.

 

 

 

2019 Green Card çekiliş sonuçları! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.