2019-2019 sezon dizileri neler? Yeni sezon dizileri Yeni sezonda hangi diziler olacak?

2018-2019 döneminde pek çok dizi televizyon ekranlarına geliyor! İzleyiciler, şimdiden yeni sezonda ekranlara gelecek olan dizileri araştırmaya başladı. Peki, 2018-2019 sezonunda hangi diziler başlayacak? Sizin için derledik.

Türk dizi sektöründeki hareketlilik 2018-2019 sezonunda da devam edecek. 2018 yaz başlangıcında bir dahaki sezona dair pek çok dizi projesi konuşuluyordu fakat bir belirginlik yoktu. Yeni sezona doğru yaklaşmamızla, vatandaşlar, ekranlara yeni gelecek olan dizileri merak etmeye başladı. Peki, 2018-2019 sezonunda hangi diziler başlayacak? Sizin için derledik... 

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak?

2018-2019 döneminde birbirinden farklı ve ilgi çekici konularıyla pek çok dizi izleyicilerle buluşacak. Bu dizilerin tam listesini, konularıyla ve oyuncu kadrolarıyla birlikte sizin için derledik. İşte, yeni sezon dizilerinin tam listesi!

BİR DELİ RÜZGAR

Piyasada Kırık Ayna olarak bilinen dizinin yeni ismi Bir Deli Rüzgar Dizisi. Bir Deli Rüzgar Dizisinin yapımcısı Tmc Film. Dizinin başrollerinde Berk Cankat Pınar Deniz Almila Ada ve Hatice Aslan gibi önemli isimler yer alacak. Bir Deli Rüzgar Dizisinin kanalı ise Fox Tv

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 2

NEFES NEFESE DİZİSİ

TMC Film’in yapımcılığını üstendiği Star Tv’nin yeni dizisi. Başrollerinde ise Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu yer alacak. 

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 3

HAYAT IŞIĞIM DİZİSİ

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Barış Pirhasan’ın yönetmenliğini yapacağı, senaristliğini Melis Civelek’in üstleneceği Hayat Işığım dizisi eylül ayında Kanal D‘de ekranlarında yer alacak gibi. Esra Bilgiç ve Tolgahan Sayışman Hayat Işığım dizisinde başrol olarak yer alacak.

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 4

KEŞKE BÜYÜMESEYDİK DİZİSİ

Mint Yapım’ın Show Tv ekranlarında yayınlanacak ve erkek başrolünde Hakan Yılmaz’ın yer alacağı yeni mahalle dizisi

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 5

KÜÇÜK BİR HİKAYE DİZİSİ

Beren Gökyıldız’ın başrolinde yer alacağı Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak Kore uyarlaması Dram dizisi. Bir küçük çocuğun dramı işlenecek dizinin başrollerinde ise Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu yer alacak.

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 6

KARDEŞ ÇOCUKLAR DİZİSİ

Erkan Petekkaya’nın Gold Film ile yapacağı yeni dizi. Şuanda cast çalışmaları devam ediyor. Ocak 2019 da ekranlarda olması bekleniyor.

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 7

YILLAR SONRA DİZİSİ

Süreç Film’in yapımcılığını üstleneceği,senaryosunu Esin Gök’ün kaleme alacağı,yönetmen koltuğunda ise Feride Kaytan’ın oturacağı ve Atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizinin adı Yıllar sonra oldu gibi. Yıllar Sonra dizisi 2018 2019 yeni sezonunda ekranlarda olacak. Başrollerinde ise Cansel Elçin ve Birce Akalay yer alacak

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 8

HAYAT YOLUNDA DİZİSİ

Hayat Yolunda dizisinin baş rollerinde Nehir Erdoğan, Burak Hakkı ve Nihan Büyükağaç yer alacak. Hayat Yolunda dizisinin yapımcısı ise Erler Film

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 9

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ

Mf Yapım’ın 2018 2019 yeni sezonunda izleyicisi karşısına çıkaracağı yeni uyarlama dram dizisi. Bir Litre Gözyaşı dizisinin başrollerinde çok önemli bir değişiklik olmazsa Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu‬⁩ ve Ekin Koç yer alacak. Bir Litre Göz Yaşı Dizisi omurilik hastası genç bir kızın dram dolu yaşamını anlatacak.

2019-2019 sezon dizileri neler?  Yeni sezon dizileri  Yeni sezonda hangi diziler olacak? - Resim : 10

VERDA DİZİSİ

Verda Pastel Filmin 2018 2019 yeni sezonunda Fox Tv’de yayınlayacağı yeni dizidir. Erkek başrol olarak ise Kutsi ile anlaşılmak üzere.

KIRIK AYNA DİZİSİ

Kırık Ayna dizisinin başrollerinde Hatice Aslan Ferit Kaya ve son olarak Vatanım Sensin’de Yıldız karakterine hayat veren Pınar Deniz yer alacak

CAN KIRIKLARI DİZİSİ

Ntc Medya’nun Kırgın Çiçekler bittikten sonra Atv’de yayınlayacağı yeni dizisi. Elçin Sangu ‎ ve Serhat Teoman Can Kırıklıkları dizisinin kadın ve erkek başrolleri olarak karşımıza çıkacak.

SENİ SEVEN ANNEN

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yapacağı dizinin senaryosunu Ömer Genç kaleme alacak.Romantik absürt komedi türünde olacak. TMC Film’in yeni absürt komedi tarzında ki dizisi.

GERİDE KALAN 

Pastel Film, Show TV’de ekrana gelmesi planlana yönetmen koltuğunda son olarak Kalbimdeki Deniz dizisini yöneten Aysun Akyüz oturacağı yeni dizi

 

 

2019-2019 sezon dizileri neler? Yeni sezon dizileri Yeni sezonda hangi diziler olacak? ile ilgili etiketler 2018-2019 yeni sezon dizileri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.