2014'te vefat eden Murat Göğebakan'ın hayat hikayesi beyazperdeye uyarlanıyor

Şarkıcı Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor. 31 Temmuz 2014'te lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Film Yapım ve CNS Productions ortaklığında gerçekleşecek filmin senaryosunu Lütfi Albayrak ile Sezgin Irmak’a kaleme alacak.

Murat Göğebakan, uzun süre kanser tedavisi görmüş ve 24 Temmuz 2014'te hastaneye kaldırılmıştı. Murat Göğebakan, 31 Temmuz 2014 tarihinde henüz 45 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Vurgunum, Yaralı, Ay Yüzlüm, Vazgeçilmiyor, Yürektesin gibi şarkıları hafızalara kazınan Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor.


FİLMİN 2023'TE VİZYONA GİRMESİ PLANLANIYOR

8 yıl önce aramızdan ayrılan merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın hayatını konu edinen filmin çekimlerini önümüzdeki haftalarda başlayacak. 2023’ün ilk aylarında vizyona girmesi planlanan filmin kadrosunda yer alacak oyuncular ise yakın zamanda açıklanacak.

MURAT GÖĞEBAKAN


Metronom Film Yapım ve CNS Productions ortaklığında çekilecek filmin yapımcılığını Oğuz Sözen ve Serkan Günay üstleniyor. Filmin senaryosunu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak kaleme aldı.

 

2014'te vefat eden Murat Göğebakan'ın hayat hikayesi beyazperdeye uyarlanıyor ile ilgili etiketler film Beyazperde Sinema murat göğebakan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.