2012 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos ATV yayın akışında yer alan 2012 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2012 hangi kanalda? 2012 oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos ATV yayın akışında yer alan 2012 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı 2012 filmi 2016 yılında vizyona girmiştir..

2012 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

2012, dünyanın sonunu getiren global bir felaketin ardından, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan destansı bir macera.

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012'de bekleyen devasa çaplı afeti yadsıyamıyorlar. 2012 geldiğinde bileceğiz ki uyarıldık.

2012 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Tarihte daha önce hiçbir kültürde, farklı dinde ve bilim insanları ile devletler arasında bir yıl bu kadar belirgin bir şekilde önem taşımamıştır.

2012 FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Roland Emmerich

Oyuncular: John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet

Tür: Bilimkurgu

Yapım Yılı: 13 Kasım 2009 / 2s 38dk

2012 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV 2012 özet konusu nedir oyuncuları kimdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.