20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir?

20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Özellikle 20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir? sorusu gündem oldu. Peki, 20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir?

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle "20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir?" sorusu merak konusu oldu. İşte herkesin araştırdığı 20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir? Milyoner sorusunun yanıtı…

20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir?

A) 1 Ocak 1999

B) 31 Aralık 1999

C) 1 Ocak 2000

D) 31 Aralık 2000

Doğru cevap: C) 31 Aralık 2000

 

 

20. yüzyılda doğmuş en genç insanın doğum tarihi nedir? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.