20 yıl boyunca böyle yaşamış! Ameliyat sonrası kafasından çıkanları gören doktor şoke oldu!

Dünyaca ünlü doktor Dr. Pimple Popper'ın son hastasını görenler hayrete düştü. Hasta, tam 20 yıldır kafasındaki derinin altından bu yana hızla büyüyen bir tüy yumağıyla yaşıyor. O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Dr. Pimple Popper, yumağı çıkardıktan sonra gördüğü karşısında şoke oldu.

Dünyanın en ünlü Dermatologları arasında yer alan Dr. Pimple Popper, dikkat çeken hastalarının ameliyarlarını sosyal medya üzerinden paylaşıyor. 

Fakat Popper'ın sosyal medya hesabına yüklediği son video büyük yankı uyandırdı.

AMELİYATI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Popper, 20 yıldan bu yana kafasındaki yumakla yaşayan ve doktora gitmeyen bir adamı ameliyat etti. Zorlu ameliyat, saniye saniye kameralara alındı. Popper, ustaca adamın kafasındaki deriyi açarak yumağı çıkardı.

20 yıl boyunca böyle yaşamış! Ameliyat sonrası kafasından çıkanları gören doktor şoke oldu!

SOSYAL MEDYA 'HASTA İHMAL ETMİŞ' DİYOR

Söz konusu video Popper'ın hesabında yüklendikten kısa süre sonra çok sayıda görüntülenme aldı. Sosyal medya kullanıcıları, ortaya çıkan durumun tamamen hastanın ihmalkarlığından kaynaklandığını dile getirdi.

20 yıl boyunca böyle yaşamış! Ameliyat sonrası kafasından çıkanları gören doktor şoke oldu! - Resim : 2

 

20 yıl boyunca böyle yaşamış! Ameliyat sonrası kafasından çıkanları gören doktor şoke oldu! ile ilgili etiketler Ameliyat dr pimple popper tüy yumak kafa hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.