20 yaşındaki kadın çatıya çıkarak intihar etmek istedi: Jandarma son anda kurtardı! Anbean kamerada

Denizli'de eşiyle sorun yaşadığı gerekçesiyle 4 katlı bir inşaatın çatısına çıkan 20 yaşındaki kadın intihar girişiminde bulundu. Genç kadın tam da atlamak üzereyken bir jandarma personelinin çevikliği sayesinde son anda kurtarıldı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Denizli'nin Buldan ilçesi Yenicekent Mahallesinde yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. 

Edinilen bilgilere göre; eşiyle ilgili sorunlar olduğu iddia edilen 20 yaşındaki N.Ç. isimli kadın, inşaat halinde olan bir binanın 4. katındaki çatıya çıktı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN İHBARI ÜZERİNE EKİPLER GELDİ

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gelen itfaiye ekipleri yere hava yastığı açarken, jandarma ekipleri ise kadının bulunduğu çatı katına çıktı.

 

UZMAN JANDARMA KURTARDI

Burada ekipler bir süre kadını ikna etmek için çaba sarf etmeye çalışırken, Uzman Jandarma Yunus Gökçe ise uygun bir zamanı kolladı. Ekiplerin ikna çabaları sürdüğü sırada Gökçe, büyük bir cesaret göstererek kadını atlamak üzereyken yakaladı.

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çığlıklar atarak son anda yakalanan kadın sinir krizi geçirirken, sağlık görevlileri sakinleştirmeye çalıştı. Hayata yeniden tutunan genç kadın, daha sonra Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kontrol amacıyla sevk edildi.

20 yaşındaki kadın çatıya çıkarak intihar etmek istedi: Jandarma son anda kurtardı! Anbean kamerada - Resim : 3

20 yaşındaki kadın çatıya çıkarak intihar etmek istedi: Jandarma son anda kurtardı! Anbean kamerada ile ilgili etiketler İntihar Denizli Jandarma Kadın kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.