20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı kaç yaşına kadar? Cezası belli oldu mu?

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın corona virüs tedbirlerini açıklayacağı canlı yayın açıklaması yakından takip ediliyor. 20 yaş altı gençlere sokağa çıkma yasağı geleceği iddia ediliyor. Sokağa çıkma yasağı gelecek mi? sorusunun cevabı araştırılıyor. Sokağa çıkma yasağı kaç yaşına kadar? Merak edilen detaylar haberimizde...

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var mı? Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın corona virüs tedbirleri kapsamında aldığı kararları canlı yayında açıklaması merakla takip ediliyor. Sokağa çıkma yasağı kaç yaşına kadar? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Koronavirüs önlemleri kapsamında tedbirler alınmaya devam ederken, 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı açıklanmıştı. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var mı?  Merak edilen detaylar haberimizde...

30 BÜYÜKŞEHİR VE ZONGULDAK'A ARAÇ GİRİŞİ KAPATILIYOR

Bu gece yarısı itibarıyla yeni attığımız adımlara yenilerini ekliyoruz. Bu gece itibarıyla ülkemizin 30 büyük şehiri ve akciğer hastalığı fazla görünen Zonguldak şehirlerimize araç girişini kapatıyoruz. Lojijstik araçlar dışında giriş çıkış yapılamayacaktır.

20 YAŞ ALTINA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Sokağa çıkma kısıtlamasını 20 yaş altı için de getiriyoruz. Gece yarısından itibaren gençler de 65 yaş üstü gibi sokağa çıkamacaklardır.

MASKE TAKMA ZORUNLU

Dışarıya çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız için de yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacaktır. İnsanların toplu olarak çalışmaya devam ettiği işyerlerinde benzer tedbirler alınacaktır.

Şehirlerimizde tamamında insan hareketliliğini azaltmak için gereken ilave tedbirler yarından itibaren il pandemi ve il hıfzçıssıha kurulundan alınıp uygulanabilecektir. Sokaklar dahil tüm kamuya açık mekanlarda kalabalık oluşturulacak şekilde asla bir arada bulunulmayacaktır.

İkazlara uymayarak aksi yönde davranışlar sergilemekte ısrar edenlere adli ve cezai işlemler uygulanacaktır.

Milletimize güveniyorum. Kampanyanın üçüncü gününde SMS hariç yaklaşık 304 bin kişi ve kuruluşumuz 1 milyar 61 milyonluk yardım yaparak kardeşliğimizin gücünü göstermiştir. Yardım kampanyamıza katılarak dayanışmayı ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Kurtuluş Savaşı başlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tekalifi Milliye diye 10 maddelik emir yayınlamıştır. Burada savaşta ihtiyaç duyulan hemen her malzemenin belirli bir oranı talep edilmiştir. Milletimiz bu dayanışma çağrısına gönüllülükle iştirak ederek kendisinin ve evlatlarının geleceği için varını yoğunu vermekten çekinmemiştir.

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı kaç yaşına kadar? Cezası belli oldu mu? ile ilgili etiketler Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs 18 yaş corona virüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.