20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Çocuklara sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüsü birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile birçok iş yeri, AVM'ler, camiler, berberler ve okullar bir süreliğine kapatıldı. 20 yaş altı gençler ve çocuklar uzun bir sürenin ardından sokağa çıkma izninin sevincini yaşayacak. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Çocuklara sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde..

20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Koronavirüs tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alaraka çoğu kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. COVID-19 virüsünün Türkiye'de de görülmesi ile 3.461 kişi hayatını kaybetti. Devlet tarafından sağlık tedbirleri alınırken, okullar, camiler geçici bir süreliğine kapatılmıştı. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağının gelmesinin ardından çoğu kişi evlerinden dışarıya çıkamamıştı. 20 yaş altı sokağa çıkma izninin gelmesi ile birçok kişi sokağa çıkma izninin ne zaman başlayacağını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Çocuklara sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde..

Bir sokak nasıl "çocuk dostu" olur ya da yapılır? - Uçurtma Dergi

20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA İZNİ NE ZAMAN?

20 yaş altı için esneme iki grup halinde uygulanacak.

0-14 yaş grubu hafta içinde, 13 Mayıs Çarşamba günü, yine 11.00 ile 15.00 saatleri arasında, yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkartılabilecek.

15-20 yaş grubu ise 15 Mayıs Cuma günü, yine aynı şartlarda ve aynı saatlerde dışarı çıkarak, hava alıp dinlenebilecek. Kurallara riayet düzeyine bakarak, sonraki haftalarda da aynı uygulamayı devam ettirilecek.

Ayrıca 20 yaş altı gençler ve çocuklar 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günleri iki grup halinde sokağa çıkmayı sürdürecek.

 

20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Çocuklara sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Genç Çocuk sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma izni 20 yaş altı sokak kaç gün sürecek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.