20 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Mi?

Sayısal Loto 20 Nisan Çarşamba sonuçları için geri sayım başladı. 20 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar talihlilerin gündeminde kalmaya devam ediyor. Milli Piyango tv'den canlı olarak yayınlanan Çekiliş sonuçlarıyla birlikte ikramiyeler sahiplerini bulacak. 20 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları haberimizde. 20 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekilişi ile birlikte ikramiyeler de sahiplerini bulacak.

Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da başlıyor. Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye 49.639.296,83 TL'dir. Kazandıran numaralar; 4-13-15-75-79-86 Joker-12 SüperStar-69 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 52 milyon büyük ikramiye devretti.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

20 Nisan Sayısal Loto sonuçları henüz açıklanmadı. Çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar çekilişin hemen ardından haberimizde olacak.

Sayısal Loto 20 NİSAN ÇARŞAMBA sonucu için TIKLA.

20 Nisan Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Mi? ile ilgili etiketler sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.