20 Nisan Masumlar Apartmanı yok mu? Masumlar Apartmanı bu hafta yok mu? Neden yok?

Masumlar Apartmanı bugün yok mu sorusu, dizinin takipçilerinin merak konusu oldu. Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı ve Salı akşamları TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı bu hafta yok mu?

Masumlar Apartmanı bugün yok mu, 20 Nisan Salı akşamı Masumalar Apartmanı bu akşam yok mu, neden yok soruları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. 20 Nisan Salı akşamı 30. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen dizinin TRT 1 yayın akışında kendine yer bulması dikkat çekti.

MASUMLAR APARTMANI BU AKŞAM YOK MU?

20 Nisan 2021 Salı akşamı Masumlar Apartmanı 30. yeni bölüm ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak TRT 1 ekranını açan dizinin takipçileri bir sürprizle karşılaştı. Ramazan ayı boyunca TRT 1'de iftar öncesi yayınlanan Kuran-ı Kerim okuma yarışması nedeniyle Masumlar Apartmanı saati de ileri alındı. 

TRT 1 20 Nisan yayın akışında kendine yer bulan Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam 20:30'da yeni bölümü ile yayınlanacak.

TRT 1 YAYIN AKIŞI 20 NİSAN 2021

14:15 İyilik Hikayeleri
15:00 Acemi Anneler
16:10 Mavera
18:00 Ana Haber
18:25 Doğrusu Ne?
18:30 Kur'an Kerim'i Güzel Okuma Yarışma
20:30 Masumlar Apartmanı
23:45 Mavera

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM ÖZETİ

Esra'nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye'nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat'ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben'in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege'nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir. Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir. Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir

20 Nisan Masumlar Apartmanı yok mu? Masumlar Apartmanı bu hafta yok mu? Neden yok? ile ilgili etiketler Bağdat Caddesi masumlar apartmanı bugün yok mu masumlar apartmanı bu hafta yok mu masumlar apartmanı yok mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.