20 Nisan haftasına dikkat! Yeni bir karar alabilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz!

20 Nisan haftası, perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkisinde olacağız. Bu hafta içinde yeni bir karar alabilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 20-26 Nisan haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

20 Nisan haftasına enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bu hafta içerisinde yeni bir karar alabilir ve cesur girişimlerde bulunabiliriz. Aynı zamanda 20 Nisan Pazartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkisinde olacağız. Bu hafta yeni başlangıçlara açık bir hafta geçireceğiz.

23 Nisan Perşembe günü Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Güzel bir gelişme yaşayabilir, artık hayatımızda yeni bir başlangıç yapabiliriz. Boğa Yeni Ay’ı en çok Boğa, Başak, Oğlak ve Akrep burçlarını etkileyecek.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.