20 Nisan 2022 Çarşamba Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Şans Topu çekilişlerine olan ilgi büyüyor. 20 Nisan 2022 Çarşamba tarihli Şans Topu çekiliş sonuçları da merak edilenler arasında yer alıyor. İşte 20 Nisan 2022 Şans Topu çekiliş sonuçları...

Şans Topu'nda haftanın son çekişi de talihlilerini bekliyor. Büyük ikramiye kazanmak için 5 şanslı rakamı tutturmanızın yanı sıra joker sayısı ile de ödül elde edebiliyorsunuz.20 Nisan 2022 Çarşamba Şans Topu çekiliş sonuçları bu apsamda merakla araştırılıyor.

20 NİSAN 2022 ÇARŞAMBA ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Bu akşam yapılacak olan ve Milli Piyango TV'den canlı oalrak yayınlanacak Şans Topu 20 Nisan Çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 

Kazandıran numaralar; 8-12-21-23-31+12 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 5+1 bilen çıkmadı ve 652 bin TL devretti.

Şans Topu Çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar çekilişin hemen ardından haberimizde yer alacaktır.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu'nda bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

Sen Seç!

Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

 

20 Nisan 2022 Çarşamba Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler şans topu sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.