20 metrelik çukura düştü

Mardin’in Artuklu ilçesinde fotoğraf çekmek için tırmanırken 20 metrelik çukura düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, Kayacan Mahallesi eski kız kalesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Konya’dan Mardin’e gelen bir vatandaş, fotoğraf çekmek için yüz metre yüksekliğe tırmanmak istedi.

Karanlık olması nedeniyle yolunu kaybeden vatandaş çukura düştü. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaş itfaiye ekiplerince düştüğü çukurdan çıkartıldıktan sonra 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi.

Düşme sonucu ayağı kırılan vatandaş, olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavi edilmek üzere Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

20 metrelik çukura düştü ile ilgili etiketler fotoğraf Mardin kuyu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.