20 Mayıs hava durumu! Hava bugün kaç derece?

20 Mayıs hava durumu! Meteoroloji hava durumu tahmini raporunu yayınladı. Değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları aratacak. Peki bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

20 Mayıs hava durumu! Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Karadeniz’de yağışlı havanın gün içerisinde etkili olması bekleniyor. Tahminlere göre hava sıcaklıkları 3 ila 6 derece aralığında artıyor. Peki bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Samsun, Ordu, Tokat, Sivas, Bingöl ve Muş çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde yağışla birlikte azalacağı ve batıda mevsim normallerinin üzerinde, doğuda ise mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul’da hava sıcaklıklarının 28 derece dolaylarında seyretmesi beklenirken parçalı bulutlu havanın gün boyu etkisini sürdürmesi tahmin ediliyor

20 Mayıs hava durumu! Hava bugün kaç derece? ile ilgili etiketler Meteoroloji 20 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.