20 Mart İbo Show konuklar kimler? Bu akşam İbo Show'da konuk isimler kimler?

Her Cumartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan İbo Show 20 Mart Cumartesi akşamı da konuklarıyla birlikte izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak. 9 yıl aradan sonra ekrana dönen İbo Show konukları bu hafta kimler oldu?

Cumartesi akşamlarının en eğlenceli programı İbo Show 20 Mart konukları da belli oldu. Yıllar sonra ekrana dönerek izleyenlere adeta 90'lar havası yaşatan İmparator lakaplı usta sanatçı İbrahim Tatlıses bu hafta birbirinden değerli isimleri konuk olarak alacak.

İBO SHOW 20 MART KONUKLARI KİMLER?

Ceylan, İsmamil YK, Fatih Ürek ve Zahide Yetiş'in konuk olarak katılacağı İbo Show 20 Mart akşamı saat 20:00'da star tv'de ekrana gelecek.

 

 

20 Mart İbo Show konuklar kimler? Bu akşam İbo Show'da konuk isimler kimler? ile ilgili etiketler Van ibo show 20 mart ibo show bu hafta konuklar kimler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.