20 kişiye öpücükle korona bulaştırıp öldü!

Koronavirüs salgınının yoğun bir şekilde yaşandığı Hindistan'da, hastalığı tedavi edeceğini öne süren bir kişi koronadan öldü. Elleri öperek tedavi uygulayan Asam adlı kişinin, 20 kişiye daha virüs bulaştırdığı belirlendi.

Hindistan'da koronavirüsü el öperek tedavi ettiğini iddia eden Aslam adlı bir kişi, Hindistan'ın Ratlam kentinde hayatını koronavirüsten kaybetti. Aslam, "öpücük tedavisinin" koronavirüs hastalarında işe yaradığını iddia etmişti.

Ölümün haberi duyulur duyulmaz Ratlam yetkilileri harekete geçerek tedavi için Aslam'ı ziyaret eden insanları belirlemeye uğraştılar. Kişilerin bulunması üzerine koronavirüs testi yapıldı, sonuçları pozitif çıktı.

 Yetkililer, Aslam'ın ölmeden önce yaklaşık 20 kişiye koronavirüs bulaştırdığını vurgulayarak bu tip tedavi vaat eden sahtekarların çok tehlikeli olduğunu ifade etti.

HİNDİSTAN'DA VİRÜS HER GÜN CAN ALIYOR

NDTV kanalının haberine göre, Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, son 24 saatte 12 bin 881 kişide daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiği, ülkede toplam vaka sayısının 366 bin 946'ya yükseldiği belirtildi.

20 kişiye öpücükle korona bulaştırıp öldü! ile ilgili etiketler Hindistan Koronavirüs Korona tedavi el öpme
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.