20 kişi işten çıkartıldı...

Arkasında FETÖ'cü Akın İpek'in desteği olduğu ileri sürülen Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV'de işçi kıyımı yaşanıyor. Halk TV'nin Ankara bürosunda 20 kişi ücretsiz izin adı altında işten çıkartıldı. İşten çıkarmaların kanalın internet sitesinde çalışanları kapsadığı belirtildi.

Merkezini Ankara'dan İstanbul'a taşımaya hazırlanan Halk TV'de işçi kıyımı yaşanıyor. 

Kanalın Ankara bürosunda çalışan 20 çalışan ücretsiz izin adı altında işten çıkarıldı.

İşten çıkarılan 20 çalışanın Halk TV'nin internet sitesinde görevli olduğu ileri sürüldü.

İşten çıkarmaların Halk TV'nin, başkentte küçülmeye gitmesi nedeniyle yaşandığı belirtildi.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından kurulan kanal, 2020 başında İngiltere'de yaşayan Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındı. 

Gazeteci Sabahattin Önkibar, Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun arkasında FETÖ'nün finansörü Akın İpek'in bulunduğunu iddia etmişti. 

Cafer Mahiroğlu, hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na olan yakınlığı ile de biliniyor. Ancak üzerinde asıl etkili olan ismin Kılıçdaroğlu olduğu ileri sürülüyor. 

20 kişi işten çıkartıldı... ile ilgili etiketler Halk TV FETÖ cafer mahiroğlu işçi kıyımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.