20 Ermeni askeri öldürüldü!

Ermenistan askerlerinin sınır bölgesindeki Azerbaycan mevzilerine düzenlediği saldırıda 3 asker şehit olmuştu. Azerbaycan'ın bu saldırıya karşılığı çok sert oldu. Son dakika haberine göre, Ermenistan'daki askeri hedeflere Azerbaycan ordusunun gerçekleştirdiği karşı saldırıda en az 20 Ermeni askeri etkisiz hale getirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Ermenistan’a ait askeri hedeflerin vurulduğu bildirildi.

Bakanlık, açılan ateş sonucunda Ermenistan’a ait istihbarat birimine ait radar istasyonu, askeri araçların, tankların, zırhlı personel taşıyıcıların ve tabur karargahının vurularak yok edildiğini ifade etti.

Savunma Bakanlığı, ayrıca 20’den fazla askeri personelin etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Saldırıya ilişkin görüntüleri servis eden bakanlık yetkilileri, Ermenistan’ın kayıplarını gizleyerek, halkı aldatmaya devam ettiği bilgisini paylaştı.

20 Ermeni askeri öldürüldü! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.