21 Ekimde yaşanan son dakikalar Fox Haber'de!

20 Ekim Fox Ana Haber canlı izle! Ekranların en çok takip edilen haber bülteni Fox Ana Haber, saat 19:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. Gülbin Tosun'un sunumuyla yayınlanacak bülten merakla takip ediliyor. Bülteni izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 20 Ekim Fox Ana Haber canlı izlemek için detaylar haberimizde...

20 Ekim Fox Ana Haber canlı izle! Gülbin Tosun'un sunumuyla ekranlara gelecek bülten, izleyenler tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. Hafta sonu yaşanan gelişmelerin yer aldığı bülten Fox TV ekranlarında olacak. Bülteni izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 20 Ekim Fox Ana Haber canlı izlemek için detaylar haberimizde...

GÜLBİN TOSUN

Gülbin Tosun, 10 Kasım 1978 tarihinde istanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. London School of Business Studies Marketing bölümünde okudu. Dünyaca ünlü Reuters Haber Ajansında stajını yaptı.

20 EKİM FOX ANA HABER İZLE

Üniversitede okuduğu ilk yıllarda TRT‘de önemli isimlerden diksiyon dersi aldı.

1995 yılında Gülbin Tosun, Türkiye’nin ilk haber kanalı, Kanal E‘de muhabirlik ve haber spikerliği görevine başladı. 1999 yılında ise, ShowTv‘de Reha Muhtar ekibinde gece haberleri programını hazırlayıp sunmaya başladı.

Tuncay Özkan ve Fatih Altaylı‘nın teklifi ile Kanal D televizyonunda spikerlik, sunuculuk görevini üstlendi.

21 Ekimde yaşanan son dakikalar Fox Haber'de! ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Fox Ana Haber 20 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.