20 dolar yatırdı, bir gecede 1.2 milyar dolar kazandı: Acı gerçeği sonradan öğrendi!

ABD'de yaşayan bir öğrenci, 20 dolar yatırım yaptığı kripto paradan 1.2 trilyon dolar kazandığını görmesi üzerine hayatının şokunu yaşadı. Önce şaşıran sonra sevinen genç, kazandığı parayı soğuk cüzdana atmak isterken hayal kırıklığına uğradı. İşte nedeni...

ABD, bir gecede 20 dolarlık yatırımı ile 1.2 trilyon dolar kazanan 20 yaşındaki öğrenciyi konuşuyor.

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan hemşirelik öğrencisi Christopher Williamson, geçtiğimiz günlerde bütçesinden bir miktar ayırıp bir kripto paraya yatırım yaptı.

AZ BİLİNEN BİR COIN'E YATIRDI

Williamson'ın 20 dolar yatırdığı az bilinen bir coin olan Rocket Bunny genç adama hayatının şokunu yaşattı.

Sabah uyandığında coin'i satın aldığı uygulama üzerinden yatırımını takip eden Williamson bir gecede yaklaşık 1.2 trilyon dolar kazandığını gördü.

20 dolar yatırdı, bir gecede 1.2 milyar dolar kazandı: Acı gerçeği sonradan öğrendi!

BİR GECEDE DÜNYANIN EN ZENGİNİ OLDU

Başka bir deyişle Williamson'ın yatırımı bir gecede yaklaşık 60 milyar katlandı. Williamson, kağıt üstünde de olsa bir gecede dünyanın en zengin insanı oldu.

'Önce hala rüyada olduğumu düşündüm ve telefonumu tekrar yerine bıraktım. Sonra rüya görmediğimi anladım ve telefonumu tekrar elime alıp kontrol ettim. Daha sonra yatağımdan düştüm.'

ACI GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Ancak 20 yaşındaki öğrencinin sevinci kısa sürdü. Williamson, kripto servetini başka bir dijital cüzdana taşımaya çalıştığında, acı gerçeği öğrendi.

SİSTEMDE BİR HATA OLUŞMUŞ

Söz konusu fiyat artışının sistemdeki bir hata nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada bu durumun bir sistem hatası olduğu vurgulandı ve Williamson'ın bakiyesinin düzeltileceğinin altı çizildi.

20 dolar yatırdı, bir gecede 1.2 milyar dolar kazandı: Acı gerçeği sonradan öğrendi! ile ilgili etiketler Bitcoin ABD yatırım soğuk cüzdan hata zengin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.