20 dolar çekmek için bankaya gitti hayatının şokunu yaşadı: Hesabında milyon dolarlar çıktı!

ABD'de banka hesabından 20 dolar çekmeye giden bir kadın hayatının şokunu yaşadı. Para çekmeden önce banka bakiyesini kontrol eden kadın, hesabında 999 milyon 985 bin 855.94 dolar olduğunu görünce ne yapacağını şaşırdı. Nedeni henüz bilinmeyen bir banka hatası yüzünden yaşanan bu olay sonrası kadın paradan kurtulmanın yollarını arıyor.

ABD'nin Florida eyaletinde geçen hafta Julia Yonkowski isimli bir kadın para çekmek için gittiği bankada hesabını kontrol ederken ABD'nin en zengin 615. kişisi olduğunu farketti.

PARANIN NEREDEN GELDİĞİNİ BİR TÜRLÜ ÖĞRENEMEDİ

Hesabında tam olarak 999 milyon 985 bin 855.94 dolar olduğunu gören Yonkowski, hesabında bu paranın nereden geldiğini öğrenmek için Chase Bankası ile iletişime geçmeye çalıştı ancak aramalarına yanıt alamadı.

"BİRÇOK İNSAN PİYANGO KAZANDIĞIMI DÜŞÜNDÜ AMA BEN ÇOK KORKTUM"

Yonkowski, konuya ilişkin WFL’ye yaptığı açıklamada, banka hesabında bu kadar büyük bir mablağın yatırıldığını gördüğünde 'dehşete düştüğünü' belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Aman tanrım, dehşete kapılmıştım. Birçok insanın piyango kazandığımı düşüneceğini biliyordum ama ben çok korkmuştum.”

Paranın kendisine ait olmadığından dolayı parayı alma niyetinde olmadığını, iade etmek istediğini belirten Yonkowski, “Paranın bir kısmını veya tamamını harcayan, daha sonra da parayı ödemek zorunda kalan insanlarla ilgili hikayeler okumuştum” dedi.

"NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL"

Cumartesi gecesinden beri hesabına dokunmayan kadın, siber saldırı ihtimalinden de korktuğunu ifade ediyor.

Yonkowski'yı hem milyarder hem de ABD'nin en zengin 615. kişisini yapan banka 'arızasının' ne olduğu ise henüz belirlenmedi.

(Kaynak: Sputnik)

20 dolar çekmek için bankaya gitti hayatının şokunu yaşadı: Hesabında milyon dolarlar çıktı! ile ilgili etiketler Dolar Banka ABD hesap milyon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.