20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021! Okul öncesi öğretmenliği atama sayısı belli mi?

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021 hakkında meraklı araştırma devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son dakika açıklanan habere göre 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ön başvurlar 15-26 Mart arası yapılabilecek. Peki, örneği okul öncesi atama sayısı ne kadar olacak?

Okul öncesi öğretmenliği atama sayısı ne kadar olacak, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması branş dağılımları belli mi soruları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın son dakika sözleşmeli öğretmen atamaları hakkında yaptığı açıklama sonrası merak ediliyor. Bu açıklamaya göre 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması öncesi ön başvurular 15-26 Mart tarihileri arasında yapılabilecek.

Okul öncesi öğretmenliği atama sayısı hakkında adayların meraklı araştırmaları sürüyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sayısı hakkında adetaylar haberimizde.

Son dakika… MEB duyurdu: Sözleşmeli öğretmen ataması için tarih belli oldu

MEB duyurdu: Sözleşmeli öğretmen ataması için tarih belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2021 Mart sözleşmeli öğretmen başvuru ve atama duyurusunu paylaştı.

Buna göre ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 15-26 Mart tarihlerinde alınacak. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 3 Mayıs tarihinde ilan edilecek.

Sözlü sınavların 17 Mayıs ile 6 Haziran tarihlerinde yapılacağı belirtilirken karantina uygulaması nedeniyle sözlü sınava katılamayan adayların başvuruları 17 Mayıs ile 18 Haziran tarihlerinde alınacak.

Karantina nedeniyle sözlü sınava katılamayan adayların sözlü sınavları 21-25 Haziran tarihlerinde yapılacak ve sözlü sınavların sonuçları 8 Temmuz’da ilan edilecek.

Öte yandan sözlü sınava ilişkin itirazlar 12-16 Temmuz’da alınacak ve itirazlar 2 Ağustos’ta sonuçlandırılacak.

Atama tercihlerinin ise 1-6 Eylül tarihlerinde alınacağı belirtilirken sonuçların 8 Eylül tarihinde açıklanacağı duyuruldu.

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021! Okul öncesi öğretmenliği atama sayısı belli mi? ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı 20 bin söleşmeli öğretmen branş dağılım Okul öncesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.