20 bin kişi yaşıyor ama tek bir vaka ve hasta yok

Batman'ın Gercüş ilçesinde yaşayanlar koronavirüs tedbirlerine uymanın sonuçlarını aldı. Yaklaşık 20 bin nüfuslu ilçede, son 30 gündür koronavirüs vakasına rastlanılmadığı gibi hasta sayısı da sıfırlandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan denetimler, sağlık çalışanlarının özverili çalışması ve vatandaşların kurallara uymasıyla Batman'ın yaklaşık 20 bin nüfuslu Gercüş ilçesinde son 30 gündür koronavirüs vakasına rastlanmıyor.

20 bin kişi yaşıyor ama tek bir vaka ve hasta yok

Üstelik ilçede hasta sayısı da sıfırlanmış durumda.

İlçe sakini Cemal Şimşek, artan koronavirüs vakaları sonrası alınan sıkı tedbirlerle bu sonuca ulaşıldığını belirterek, "İlçe halkının da tedbirlere riayet etmesiyle vaka sayılarında düşüş yaşandı. Yapılan denetimler nedeniyle de Kaymakam Mevlüt Şekerci'ye teşekkür ederim" diye konuştu.

20 bin kişi yaşıyor ama tek bir vaka ve hasta yok ile ilgili etiketler Batman Gercüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.