20 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto sonuçlar belli oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto 20 Aralık çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü düzenlenen ve Noter huzurunda gerçekleşen çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Peki Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Şans oyunu Çılgın Sayısal Loto hem bayilerden hem de online olarak talihlilerine fırsatlar sunuyor. Haftanın 3 günü yapılan Sayısal Loto çekilişi kazandıran numaralara kuponlarında yer veren milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürüyor. 20 Aralık Sayısal Loto çekilişi ile birlikte büyük ikramiye de bell oldu.

104.949.719 TL büyük ikramiyesi ile Çılgın Sayısal Loto, bu akşam yapılacak çekilişin sonuçlarının belli olmasıyla yine talihlilerin yüzlerini güldürecek.

Çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar 21:30 itibariyle haberimizde olacak.

20 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto sonuçlar belli oldu mu? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 20 aralık sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.