2 yıllık evlilikte mutsuz son! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra 15 dakikada boşandı! İlk hamlesi bakın ne oldu...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci (37) ile futbolcu Gökhan Çıra (25), iki yıllık evliliklerini bugün Beykoz Adliyesi’nde görülen dava ile sonlandırdı. 2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşandığı öğrenildi. İkili boşanır boşanmaz ilk iş olarak sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen karelerini silerek ortak bir açıklama yaptılar.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktaladı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşandığı öğrenildi.

2 yıllık evlilikte mutsuz son! Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'dan boşandı

BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Beykoz Adliyesi’nden birlikte ayrılan ikili boşanmanın ardından basın mensuplarına 'hayırlısı olsun' dedi. 

Beykoz Adliyesi'ne Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, aynı lüks otomobilin içinde geldi. Duruşma yaklaşık 15 dakika kadar sürdü. Ciğerci ve Çıra farklı lüks otomobillere binerek adliyeden ayrıldı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci boşanmanın ardından ilk hamle olarak sosyal medya hesaplarından birlikte olan fotoğraf karelerini sildiler. Birbirlerini hala takip etmeye devam eden çiftin birlikte olan fotoğraflarını silmesi dikkat çekti. Eski eşler bu hamlenin ardından Instagram'da ortak bir açıklama yaptılar:

“Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.”

2 yıllık evlilikte mutsuz son! Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'dan boşandı

2 yıllık evlilikte mutsuz son! Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'dan boşandı


EVLİLİK BİTTİ, İŞ DEVAM EDECEK

Mahkemeden önce avukatları aracılığıyla anlaşan çift, kozmetik firmasında birlikte çalışmaya devam edecek ve Bodrum’daki iki evi bölüşecek. Milyon liralık arabalarındaki ortaklık sürecek.

2 yıllık evlilikte mutsuz son! Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'dan boşandı

ARAÇLAR 11 MİLYON DEĞERİNDE

* Lamborghini Huracan: 3 milyon TL
* Mercedes G63: 2 milyon TL
* Cadillac Escalade: 1.7 milyon TL
* Rolls-Royce: 4.5 milyon TL

2 yıllık evlilikte mutsuz son! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra 15 dakikada boşandı! İlk hamlesi bakın ne oldu... ile ilgili etiketler Selin Ciğerci dava boşanma mahkeme gökhan çıra Beykoz Adliyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.