2 yıldır her yerde aranıyordu... 6 yaşındaki çocuk 'gizli odada' bulundu

ABD'nin New York kentinde aniden kaybolan 6 yaşındaki Paislee Shultis 2 yıl aradan sonra bulundu. Polis ekipleri kaçırılma şüphesiyle aradıkları küçük çocuğu gizli bir odada buldu. Küçük kız, velayetini kaybeden biyolojik ailesi tarafından kaçırıldı.

ABD'nin New York kentinde 2 yıl önce kaçırılan 6 yaşındaki kız çocuğu bir evin gizli odasında bulundu. 2 yıllık arama sonucunda bulunan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

O dönem 4 yaşında olan Paislee Shultis'in velayeti mahkeme kararıyla ailesinden alınmıştı. Küçük kız çocuğu, mahkemeden çıkan karar sonrası ortadan kayboldu. Polis ekipleri başlattığı soruşturmada küçük çocuğu biyolojik ailesinin kaçırdığından şüpheleniyordu.

2 yıldır her yerde aranıyordu... 6 yaşındaki çocuk 'gizli odada' bulundu

Pazartesi günü polis ekipleri bir çiftlik evinde arama yaptı ve çevrede oturanlara küçük kız ve şüpheliler hakkında sorular sordu. Şüpheliler, Paislee Shultis'i kaçırdıkları iddialarını reddederek küçük çocuğun nerede olduklarını bilmediklerini söyledi.

2 yıldır her yerde aranıyordu... 6 yaşındaki çocuk 'gizli odada' bulundu - Resim : 2

Ancak polisler yaptığı aramada şüpheliler Kimberly Cooper ve Kirk Shultis Jr'ın bulunduğu evde gizli bir oda keşfetti. Yapılan aramada küçük kız 'karanlık ve nemli bir odada' Kimberly Cooper ile birlikte bulundu. Polis ekipleri çocuğu sağlık kontrolünde geçirerek, biyolojik ailesini tutukladı. Öte yandan 6 yaşındaki çocuk yasal ailesine teslim edildi.

2 yıldır her yerde aranıyordu... 6 yaşındaki çocuk 'gizli odada' bulundu - Resim : 3

Küçük çocuğu kaçıran biyolojik ailesi Kimberly Cooper ve Kirk Shultis Jr. ğır vesayet müdahalesi ve bir çocuğun refahını tehlikeye atmakla suçlandı.

2 yıldır her yerde aranıyordu... 6 yaşındaki çocuk 'gizli odada' bulundu ile ilgili etiketler ABD Çocuk New York kaçırma Kimberly Cooper Paislee Shultis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.