2 yaşındaki Ömer Asaf 11. kattan düşerek öldü...

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çukurçayır mahallesinde bugün bir apartmanın 11. katından çimen zemine düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Ömer Asaf Keleş kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çukurçayır mahallesi Ak Life-3 Sitesi C Blok 11. katta oturan Emine ve Ali Keleş çiftinin 2 yaşındaki çocukları Ömer Asaf Keleş henüz bilinmeyen bir nedenle evin balkonundaki pencereden aşağıya sarkarak düştü.

Olayda Ömer Asaf Keleş ağır şekilde yaralanırken, çevredeki vatandaşlar hemen 2 yaşındaki çocuğu önce yakındaki Yavuz Selim Kemik Hastanesi'ne kaldırdı.

Minik çocuk, buradan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan minik Ömer Asaf burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 yaşındaki Ömer Asaf 11. kattan düşerek öldü... ile ilgili etiketler Trabzon Çocuk balkondan düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.